(Vr)olijke officemanager

Weet jij de juiste vibe te creëren en zowel klanten als collega’s blij te maken? En zit regelen, organiseren en ontzorgen je in het bloed? Dan zoekt TinQwise jou voor een sprankelende duo-baan! Bij ons is geen dag hetzelfde maar jij combineert het creëren van een goede sfeer op kantoor fluitend met office taken, zoals het ontvangen van bezoekers, zorgdragen voor een fris en fruitig kantoorpand, plus agendamanagement.

Gezocht: (vr)olijke officemanager

Hilversum, parttime (20-24 uur)

Wat ga jij doen?

We zoeken een officemanager! Onze geweldige officemanager Wieneke is hier DE vibe-manager. Wieneke heeft een duobaan, maar de ene helft van het duo gaat ons verlaten en dus zoeken wij per direct een nieuwe collega voor Wieneke – en voor ons natuurlijk.

Het officemanagement zorgt bij TinQwise voor de (supergoede) sfeer op kantoor en voor office- en administratieve taken. Inderdaad: geen saaie baan. ’s Ochtends open je het pand, zorg je dat de koffie klaar staat en verwelkom je medewerkers en klanten. Overdag zorg je voor het agendamanagement voor vergaderzalen, het ontvangen van klanten, het afhandelen van telefoon, post en email, voorraadbeheer, facilitaire zaken, het ondersteunen van HRM processen, de lunch, een gezellig en opgeruimd kantoor, organiseren van borrels en dan ben je ook nog een luisterend oor voor alle medewerkers. Je maakt -samen met HR, financiën en MarCom- deel uit van de staf.

Wat vragen wij?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal twee jaar vergelijkbare ervaring als bijvoorbeeld office medewerker/manager, management assistent, secretaresse of in de hotellerie
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Uitgebreide kennis van en vaardigheid in Microsoft Office
 • Pré: heeft BHV of is bereid hier een opleiding in te volgen

Hoe ben jij?

Jij houdt je hoofd koel én je bent energiek. Jij bent stabiel én je zorgt voor dynamiek. Je onderhoudt goede relaties met je collega’s én met klanten. Je bent stressbestendig én het visitekaartje van TinQwise. Je bent servicegericht én een topper in het faciliteren van mensen, bedenken van oplossingen en het organiseren van events. En je hebt een goede klik met Wieneke natuurlijk!

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor 20-24 uur per week
 • Salarisindicatie € 2.200 - € 2.700 bruto per maand (o.b.v. 40 uur)
 • Pensioenregeling
 • TinQwise investeert in jouw ontwikkeling
 • Een professionele én inspirerende werkomgeving
 • Gezonde lunches aan lange tafels met zowel klanten als collega’s
 • Teamuitjes die je niet wilt missen

Wie zijn wij?

Wij willen de wereld slimmer en socialer maken. De Q in onze naam staat symbool voor wat we doen: bijdragen aan de ontwikkeling van IQ en EQ van mensen. We zoeken de grenzen op van didactiek, techniek en creatie, om inspirerende (digitale) leeroplossingen te maken voor professionals die samenwerken. Want wie leert, maakt betere keuzes. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor de wereld om zich heen. En die wereld is van ons samen.

Wij maken (digitale) leeroplossingen die bijdragen aan zakelijk succes én persoonlijk plezier. Op onze website vind je onze cases en de verschillende leervormen die we gebruiken. Van complete online academies tot korte leerinterventies en van social learning tot serious gaming. Recent wonnen we maar liefst zes Learning Technologies Awards in Londen met projecten met Hunkemöller, ABN AMRO en IKEA.

Kennismaken met TinQwise en Wieneke?

Stuur dan je CV en motivatie via dit sollicitatieformulier. Als je vragen hebt, mail of bel vooral Geertje Lucassen (HRM) via geertje@tinqwise.nl of 035 538 56 56.

Let op: Vanwege het grote aantal reacties hebben we de sluitingsdatum vervroegd. Reageren kan tot maandag 9 juli 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.