Excellence is a choice

Excellence is a choice

En dan heb je een nieuw proces bedacht. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen weet hoe dat nieuwe proces werkt? En waarom het zo werkt? En waarom ze daar iets mee moeten?

TinQwise helpt jouw organisatie met het intrainen van processen. Van basisprocedures tot nieuwe manieren van werken. HR, logistiek, IT - you name it. Wij maken jouw medewerkers slimmer en socialer.

Vragen die we van klanten krijgen

  • Hoe bundelen we alle bestaande opleidingen infratechniek tot één didactisch goedlopende opleiding?

  • We hebben een nieuw salesproces. Hoe train ik onze account managers op een leuke manier?

  • Kunnen jullie onze financiële experts opleiden in het geven van online advies?

  • Onze automonteurs moeten de nieuwste modellen kunnen repareren. Hoe kunnen we dat het beste trainen?


We re-invent learning

Wij zijn gespecialiseerd in leren. We verdiepen ons in de doelstelling achter elke leervraag, zetten de eindgebruiker centraal en zoeken de grenzen op van techniek, didactiek en creatie. Uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever, want die weet het best welke resultaten geboekt moeten worden en hoeveel tijd beschikbaar is voor de medewerkers en de managers om zich (verder) te bekwamen. Zitten ze achter een computer waarop ze online training kunnen volgen? Of staan ze in een winkel en past een mobiele leeroplossing dus beter?

We re-invent learning

Op maat

TinQwise maakt leeroplossingen op maat. Complete academies met daarin performance support voor al je producten en diensten of gewoon korte one-minute explanimations. Complexe informatie zoals econometrie of dataprocessing én nieuwe fabriekslijnen. 

Bekijk de verschillende leervormen die we kunnen inzetten voor jouw operations vraag. Of scroll verder voor klanten en cases ter inspiratie.

Op maat

Deze klanten hielpen we al met hun operations

Meer weten? Stel hier je vraag