'Digital separates winners from losers'

'Digital separates winners from losers'

Bron: Transformers: The Last Knight (2017)

De strijd tussen mens en machine. Wie er gaat winnen? Waar neemt de digitale transformatie ons mee naar toe? Wij weten het niet, we weten wel dat de impact op mensen groot is. En dat we er met onze eigen innovatieve leeroplossingen ook aan bijdragen. Organisaties moeten zich tegenwoordig in korte tijd aanpassen aan een volledig digitale dienstverlening en/of digitale disruptie in hun markt. Van digital supply chain management, data-analyse en digital marketing tot het inzetten op online sales en met klanten communiceren via Instagram, WhatsApp en Facebook. Dit stelt nieuwe eisen aan hoe er gewerkt wordt én aan wat mensen moeten weten en kunnen. En dus ook aan hoe je medewerkers opleidt en nieuwe skills bijbrengt. 

Volgens EenVandaag 'investeren Nederlandse bedrijven voor het eerst in jaren weer meer in technische innovaties en ontwikkelingen, maar wordt vaak vergeten om ook te investeren in het personeel. Dat is zonde want alleen als je ook investeert in je personeel, haal je volledig rendement uit de techniek.'

Vragen die we van klanten krijgen

  • "Hoe zorg ik dat onze IT afdeling voorop blijft lopen?"


  • "Hoe integreer ik ‘agile werken’ in mijn organisatie?"

  • "Hoe leer ik onze medewerkers over mobiel bankieren?"

  • "Hoe train ik het marketing team om data-driven te werken?"

We re-invent learning

TinQwise helpt jouw organisatie bij het intrainen, uitleggen en laten ervaren van de nieuwe digitale werkelijkheid. Van kenniscreatie tussen de koplopers in je bedrijf tot het uitleggen van de basics zodat iedereen mee kan komen. De gebruiker en het doel staan centraal. We analyseren hoe de doelgroep leert en kiezen een leervorm die daar bij past. Dat kan bijvoorbeeld een online academy zijn, een serious game, of een blended learning. Lees hier meer over leervormen.

We re-invent learning

Deze klanten hielpen we al met hun digitale transformatie

  • Belfius (BE)
  • ABN Amro
  • ING

Lezen & kijken

'Digitale transformatie: een goed begin?'  - Een sterke leerstrategie is het halve werk: lees de blog van Learning Specialist Ilse Leen over dit thema.

'Digital seperates winners from losers', zo blijkt uit onderzoek van McKinsey. Lees hier McKinsey Quarterly over: "The digital effect. What does the digitization of industries mean for future revenue and profit growth?"

'Te weinig aandacht voor groeimogelijkheden personeel bij bedrijven' EenVandaag 13 oktober 2017

Meer weten? Stel hier je vraag