Bekijk de video

Non-stop compliant met TinQwise EthiQs

Een datalek niet melden. Onbevoegde medewerkers die toegang hebben tot medische dossiers van klanten. Kartelafspraken die consumenten duperen. Het zijn slechts een paar actuele voorbeelden van waar het misgaat.

Op non-compliance staan stevige sancties, zoals boetes, het intrekken van vergunningen, of zelfs taak- of gevangenisstraffen.

Sta jij voor de uitdaging om compliance en ethiek persoonlijk te maken voor jouw collega's? EthiQs laat de regels leven!

Hoe zorg je ervoor dat je collega's integere beslissingen nemen?

Raise your conscience

EthiQs is een service voor compliance officers. EthiQs ontwikkelt het geweten van professionals en zorgt ervoor dat de regels gaan leven.

Raise your conscience

And rise above the rules

Joost Uitdewilligen, creatief directeur van TinQwise: “Mensen kunnen alleen integer werken als ze leren handelen vanuit hun geweten. Wij trainen dat. En ondertussen leggen we uit wat de regels zijn. We laten zien welke impact keuzes hebben en maken leren over compliance sociaal."

And rise above the rules

EthiQs Adapt & Go

EthiQs maakt het voor compliance officers gemakkelijk om snel te handelen. Met EthiQs Adapt & Go heb je in 3 stappen jouw training op maat:

  1. Choose. Kies uit onze erkende oplossingen en onderwerpen. 

  1. Adapt. Voeg je eigen smaak toe: verhalen, voorbeelden, beelden en branding van jouw bedrijf.

  1. Go. Doe de laatste check, maak het perfect & go. 

Custom

Heb je een specifiek concept nodig? Of een bijzonder onderwerp? Dan maken wij natuurlijk ook nog steeds compliance oplossingen op maat. Lees meer daarover op deze pagina. 

Wij geloven in de kracht van de groep. Wij ontwikkelen onze compliance trainingen met een vaste groep klanten. Samen identificeren we compliance risico’s, ontwikkelen we vernieuwende trainingen, bedenken we slimme services én delen we de ontwikkelkosten.

Deze TinQers weten alles over dit thema.

Meer weten? Stel hier je vraag