Technisch Consultant

Jij maakt de technische keuzes.

Hilversum, parttime, 32 uur

Als gedreven Technisch Consultant bij TinQwise ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp, ontwikkeling en oplevering van de digitale leeroplossingen van TinQwise. Je adviseert over de technische moge¬lijk¬heden, beperkingen en risico’s van de leeroplossing op basis van de wensen van de klant. Je doel is om de randvoorwaarden en oplossing goed op elkaar af te stemmen en te testen. Zo kom je met het advies voor een technische oplossing die goed aansluit bij de gebruiker, past binnen de IT-infrastructuur van de klant en onze creatieve concepten realiseert.

Wat ga jij doen?

Als technisch consultant heb je binnen TinQwise een cruciale rol. Het succes van elk project is het beantwoorden van de klantvraag met de juiste balans tussen didactiek, creatie en techniek. Je werkt daarom nauw samen met Learning Specialisten en Creatief Specialisten, gezamenlijk op zoek naar hét juiste antwoord op de vraag van onze klant. Jouw taak hierbij is ervoor zorgen dat de juiste technische keuzes worden gemaakt. Zowel voor je collega's in het project, maar zeker ook voor de klant.

Dit betekent dat je samen met de projectleider schakelt met de klant over de technische kant van de oplossing en ervoor zorgt dat het geprogrammeerd wordt. Intern doen we dit in standaard tooling, extern werken we samen met verschillende technische development partners. Daarnaast zorg je voor een goede afstemming en overdracht van de leeroplossing (Module, CMS of platform) naar de Service Coördinator (verantwoordelijk voor service & beheer na oplevering). Jij bent dus de onmisbare schakel tussen alle partijen.

Waar is TinQwise non-stop mee bezig?

Wij willen de wereld slimmer en socialer maken. De Q in onze naam staat symbool voor wat we doen: bijdragen aan de ontwikkeling van IQ en EQ van mensen. We zoeken daarom dagelijks de grenzen op van didactiek, techniek en creatie. We willen onze opdrachtgevers verbazen en verrassen! We re-invent learning.

TinQwise is een bureau waar onderwijskundigen, creatieven en technisch specialisten samenwerken. En nog meer leuke vakmensen. Samen bedenken, ontwikkelen en bouwen we digitale leeroplossingen voor allerlei soorten opdrachtgevers voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Leeroplossingen die bijdragen aan zakelijk succes én persoonlijk plezier. Aan bedrijfsmatig scoren én individueel groeien. En dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Dat doen we volgens ons samenwerkingsmanifest want collegiaal zijn we ook.

Hoe slim ben jij?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en een afgeronde IT-gerelateerde opleiding. Daarnaast heb je minimaal drie jaar werkervaring met:

 • Coördinerende rol bij het ontwerpen en (laten) ontwikkelen van een technisch platform, (native) apps en/of (serious) games.
 • Vertaalslag maken van de klantvraag en het projectteam naar de developers en weer terug.
 • Advies geven over/inrichten van Leer Management Systemen en/of gebruik van authoringtools op het gebied van e-learning.
 • Ervaring met het adviseren over APIs of andere connecties tussen systemen.
 • Ervaring met werken met de traditionele vorm van projectplanning als ook scrum/agile.
 • Ervaring met front-end en/of back-end ontwikkeling.
 • Ervaring met advisering in architectuur, ontwerp en implementatie van software bij klanten.
 • Overzicht houden over verschillende projecten tegelijkertijd en heldere communicatie hierover naar klant, intern projectteam en/of externe partners.
 • Ervaring met werken binnen een (IT) projectorganisatie of een organisatie voor online leren is een pré.

Hoe sociaal ben jij?

Wij vinden EQ minstens zo belangrijk als IQ. Voor iedereen bij TinQwise geldt dat zij onze kerncompetenties bezitten: samenwerken, resultaatgericht en vindingrijk zijn. Maar omdat elke functie uniek is, zoeken we voor de Technisch Consultant specifiek naar iemand die kan plannen en organiseren. Je kijkt altijd één stap vooruit, houdt deadlines in het vizier en hebt continu oog voor de kwaliteit van de technische oplossing.

Ook ben je analytisch ingesteld en weet je de juiste vragen te stellen. Zo doorzie je de situatie en kom je met een (technische) oplossing die past binnen de randvoorwaarden die gesteld zijn door de klantvraag en die je samen met de Learning specialist en Creatief specialist hebt opgesteld. Je kunt de vertaalslag maken tussen de wens van de klant en het product dat TinQwise maakt op digitaal vlak. En met jouw sociale skills lukt het je om tijdens brainstorms, maar ook later tijdens de productie, continu jouw verhaal duidelijk over te brengen naar collega’s, klanten en (externe) developers. Je bent alert op nieuwe situaties en/of problemen en onderneemt tijdig actie. Zo lever jij oplossingen die enerzijds passen bij de behoeften en mogelijkheden van de klant en anderzijds goed uitvoerbaar zijn bij TinQwise. Kortom: Slimmer & Socialer.

Alles op een rijtje

 • Slimme en sociale collega’s (waar je ook nog mee kunt lachen).
 • Dienstverband voor 32 uur per week.
 • € 3.200 - € 3.800 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband), afhankelijk van ervaring en vaardigheden.
 • Professionele én inspirerende werkomgeving met flexibele werktijden.
 • Lekkere lunches aan lange tafels met zowel klanten als collega’s.
 • Teamuitjes die je niet wilt missen.
 • Meer informatie? Kijk op onze website of deze video om te kijken of wij bij jou passen en jij bij ons.

Waar wacht je nog op?

Stuur je CV en motivatie via dit sollicitatieformulier. Als je vragen hebt, mail of bel Geertje Lucassen (HRM) via geertje@tinqwise.nl of 035 538 56 56. Tot ziens!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.