Onboarding is emotie

Een nieuwe baan, spannend! Je nieuwe medewerkers hebben er zin in. Maar dat enthousiasme kan gauw omslaan als je geen rekening houdt met wat ze echt nodig hebben. 

25% van de new hires haakt af in het eerste jaar. De grootste piek daarvan zelfs in de eerste 45 dagen. 100% van andere onboardingprogramma’s heeft geen oog voor de emoties die spelen bij het inwerken. Newbies wél.

Meer dan praktisch inwerken

Newbies doet meer dan praktische zaken regelen. Newbies is jouw steun en toeverlaat in emotionele inwerktijden. Die wél rekening houdt met hoe jouw nieuwe medewerkers zich voelen, en daarop inspeelt. Die snel vertrouwen opbouwt. Die ze uitdaagt contact te leggen met collega’s, met de juiste vragen. Zodat ze zich snel thuis voelen in jouw organisatie. En blijven. 

Happy onboarding!

Newbies werkt in 5 stappen

Award

Learning Technologies Awards

Zilveren Kruis won een Learning Technologies Award met hun onboarding oplossing! Samen ontwikkelden we happy onboarding voor hun klantcontact adviseurs. Het resultaat? Tweederde minder dropouts. De inwerktijd werd teruggebracht met 8 uur. En last but not least: Meetbaar blije klantadviseurs!

Vraag nu een demo aan