Leren door te ervaren

Immersive learning

Sommige dingen moet je eerst doen voordat je het snapt. Dan heb je niet genoeg aan de theorie. Maar dat lukt niet altijd in real life. Omdat het niet veilig is, te duur, te ver, of er is te weinig tijd. Met immersive learning kan het wél.

Zo leerden we ingenieurs om asbest te herkennen in virtual reality, trainden we autotechnici met behulp van augmented reality om alvast te werken met een auto die nog geleverd moet worden. En, lieten we kantoormedewerkers met een VR-bril op ervaren wat voor impact hun beslissingen hebben op de werkvloer.

Serious gaming

Wil je jouw mensen op een speelse manier activeren? Zintuigen gaan aan als je mensen uit hun comfort zone haalt! Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je ze in een andere omgeving zet en een opdracht geeft?

Immersive begint altijd bij het leerdoel. Wat wil je bereiken? Wat is je doelgroep? En wat motiveert hen? Vanuit daar bedenken wij een creatief spelconcept en ontwikkelen we de game. Online, offline, of een combinatie.

Award

‘A truly ground-breaking product.’

Voor ABN AMRO maakten we een immersive learning oplossing, waarbij hoofdkantoor medewerkers de impact van hun beslissingen op de werkvloer konden ervaren.

De allereerste e-learning combinatie met VR ter wereld met een ‘assymetrische multi-player': Twee medewerkers leren samen door te ervaren en interactie, via verschillende devices. De ene medewerker in Virtual Reality (3D) en de ander met de computer (2D).

Hiermee wonnen we een zilveren Learning Technologies Award! De jury: “This innovative use of VR has resulted in a truly ground-breaking product for social and behavioural skills.” 

Vraag nu een demo aan