Newbies Kickstart

Meteen beginnen

Meteen beginnen

Liever vandaag starten dan morgen? Met Newbies Kickstart ben je binnen twee weken live met onze onboarding webapp. Deze app is gebaseerd op onze eerder opgedane ervaring en inzichten. Vanuit de psychologie van een newbie weten we wat een groep newbies beweegt en met deze app krijg je ze snel aan boord.

Vanaf dat moment kun je nieuwe medewerkers verrassen met hoe goed de onboarding geregeld is. En worden managers verrast door hoe snel mensen hun weg vinden binnen de organisatie.

Newbies Kickstart

De eerste dag op je nieuwe werk binnenkomen en direct een vertrouwd gevoel hebben... Het kán, met TinQwise Newbies. Een onboardingprogramma dat nieuwe medewerkers voorbereidt op hun eerste werkweken en zorgt dat zij zich snel onderdeel voelen van je organisatie.

Newbies Kickstart

Zo doen we dat:

  • Samen met jou maken we een onboardingprogramma dat new hires direct na het tekenen van hun contract onderdompelt in de cultuur van je organisatie. Zo creëren we echte brand ambassadors.

  • We bereiden new hires niet alleen perfect voor op hun baan, maar zorgen ook dat ze snel hun toegevoegde waarde voor de organisatie ervaren: hoe kun jij als nieuwe medewerker een eerste succesvolle bijdrage leveren? Dat is dé manier om nieuwe mensen te binden aan je organisatie.

  • We benutten de kracht van de groep om new hires snel productief te krijgen. Want onboarden doe je niet alleen: je voelt je veel sneller thuis in een organisatie als je contact hebt met andere (nieuwe) collega’s en als je je gezien en gewaardeerd voelt. Daarom brengen onze onboardingprogramma’s mensen in contact met elkaar.

Hoeveel nieuwe mensen starten er binnen je organisatie deze maand? Wat is daar op dit moment voor geregeld? En hoeveel tijd zijn managers kwijt aan inwerken van deze mensen?

Meer weten?

Wil je meer details of weten wat de kosten zijn? Je kunt Jolanda bellen, mailen of appen. +31 6 10 03 87 81 of jolanda@tinqwise.nl

Meer weten?