E-learning

Leren vanuit je broekzak

Leren vanuit je broekzak

E-learning, webbased training, blended leren … het zijn verschillende begrippen voor online leren: een training die je (deels) via een computer, tablet of smartphone volgt. Het grote voordeel? Dat je overal en altijd kunt leren.

Omdat de techniek steeds meer mogelijk maakt, hoef je bij e-learning allang niet meer te denken aan een veredelde powerpoint of aan een gedigitaliseerd boek. Animaties, video’s, quizzes, maar ook AR en VR maken een e-learning aantrekkelijk en afwisselend.

Een online leerinterventie doorloop je vaak in je eentje, wat best lastig kan zijn. Het vraagt om een training die goed in elkaar zit en voldoende interactie heeft. Omdat mensen ook graag en veel van elkaar leren, krijgen steeds vaker social media een rol in het leerproces.

E-learning kan worden gebruikt als een eenmalige leeractiviteit. Maar het leerrendement is groter bij herhaling. Daarom is de combinatie met een klassikale training, praktijkopdrachten of perfomance management effectiever. E-learning werkt zowel binnen het onderwijs als in het bedrijfsleven.

Klanten die al blij werden van onze e-learning

  • Tommy Hilfiger
  • APM Terminals
  • Rabobank
  • IKEA
  • Vereniging van bos- en natuurterreineigenaren

Andere leervormen