Event: onboarding én offboarding

Donderdag 8 juni 2017 15:30 - 18:00 uur

Organisaties besteden veel tijd en geld aan de onboarding van nieuwe medewerkers, zodat ze goed en snel aan de slag kunnen en optimaal kunnen functioneren. Maar vroeger of later besluiten deze medewerkers, of de organisatie, dat het tijd is om uit elkaar te gaan.

Wat gebeurt er dan met al die (soms jarenlange) opgebouwde kennis en ervaring? Blijven vertrekkende medewerkers ambassadeurs van jouw organisatie? Want reputatie is belangrijker dan ooit.

Vanaf lancering tot lang na vertrek?

Bij TinQwise onderzochten we hoe de onboarding én offboarding bij verschillende Nederlandse bedrijven geregeld is. Ligt de focus vooral op het eerste deel van de employee lifecycle? Of is dat een verkeerde aanname en zorgen organisaties er wel voor dat medewerkers betrokken blijven? Vanaf lancering tot lang na hun vertrek?

Vanaf lancering tot lang na vertrek?

André Kuipers

Tijdens ons event ‘onboarding én offboarding’ delen wij graag de learnings van ons onderzoek. We presenteren de laatste trends op het gebied van onboarding en offboarding en niemand minder dan astronaut André Kuipers neemt ons mee in zijn persoonlijke verhaal. Want hoe is het om te onboarden voor een ruimtereis en na 193 dagen weer te moeten offboarden?

André Kuipers

Praktische informatie

Wat: Event 'onboarding én offboarding'

Wanneer: Donderdag 8 juni 2017, van 15.30 tot 18.00 uur

Het programma duurt tot 17.30 uur en daarna is er een borrel tot 18:00 uur.

Waar: Wicked Grounds, The Warehouse. Generaal Vetterstraat 55, Amsterdam


Praktische informatie

Aanmelden

Het event heeft al plaatsgevonden. Meer informatie vind je op onze themapagina over on- en offboarding. Heb je een vraag? Stel 'm hier en wij nemen contact met je op.