Hunkemöller

Bekijk de video

Time to be seen: 3D experience

Longterm relationships met onze klanten - wij zijn er fan van. Je ontwikkelt een sterke band, het vertrouwen is groot en samen durf je je grenzen te verleggen.

Net als bij elke lange relatie wil je elkaar blijven verrassen. Wij doen dat het liefst met snelle en vooral innovatieve oplossingen.

Met Hunkemöller werken we al jaren. Zo creëerden we de HKM Academy, die wereldwijd kennis en skills overdraagt aan hun werknemers. En we wonnen samen twee gouden Learning Technologies Awards voor het onboardingprogramma Live it Up.

Brand event

Hunkemöller stond recent voor een grote uitdaging. Hun Brand Event is het jaarlijkse hoogtepunt voor het hele bedrijf. Werknemers vanuit de hele wereld komen dan samen. Iedereen bewondert de nieuwe collectie op de catwalk, proost op behaalde successen en beleeft samen het startschot voor het komende seizoen.

Corona gooide uiteraard roet in het eten. Een bruisend feest was geen optie. Hunkemöller viel noodgedwongen terug op product video’s en een brand movie. Maar ze wilden méér… en dus schakelden ze TinQwise Immersive in.

Hoe creëer je online een spektakel? Hoe inspireer je wereldwijd alle werknemers om ook het komende jaar te gaan knallen? Hoe organiseer je een gezamenlijke experience als alle genodigden in hun uppie thuis zitten?  

Brand event

3D experience

TinQwise Immersive bedacht een prikkelend en meeslepend platform voor de gefilmde content.

In slechts vijf weken werd het concept van een opwindende 3D fantasiewereld met game-elementen bedacht, ontwikkeld en technisch uitgevoerd.

Met ‘Time to be seen’ als verbindend thema maak je een interactieve duik in de 3D omgeving. Je reist door de thema’s van de nieuwe collectie, die allemaal hun eigen wereld en sfeer hebben. Onderweg kom je langs behind the scenes films en interviews over het bedrijf en de collectie.

De reis voelt als een opwindende en meeslepende rollercoaster. En omdat alle werknemers op hetzelfde moment met hun telefoon, tablet of computer deze unieke ervaring beleven, voelt dit alsnog als een gezamenlijk live event. 

3D experience

Evelien Post

Global Internal Communications Manager, Hunkemöller

"Het Brand Event is echt next level geworden, mede door de flexibiliteit, creativiteit en strakke focus van TinQwise Immersive. En uit de vele complimenten van onze werknemers wereldwijd blijkt dat we ons doel hebben bereikt: de brand movie is nog nooit zo enthousiast ontvangen. Een live event blijft uiteraard het leukst, maar dit was een geweldig alternatief."  

Evelien Post

Co-creatie

Onze hechte samenwerking met Hunkemöller wierp ook nu haar vruchten af. Om een gevoel van eenheid te creëren sloot de 3D wereld naadloos aan op de vormgeving van hun gefilmde content. En hun waanzinnige catwalk show nam ons nogmaals mee op reis langs de verschillende fantasiewerelden. Een ware Grande Finale! 

Co-creatie

Functioneel design

Het design en de animaties zijn gecreëerd door Stolen Goods. Hun uitdaging was om de vormgeving niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook eenvoudig te houden. Want TinQwise Immersive moest ervoor zorgen dat overal ter wereld, met elke wifi-sterkte en op apparaten van alle leeftijden, dezelfde ervaring werd overgebracht. Dat dit is gelukt, gaf een enorme kick! 

Jouw eigen 3D experience?

Wil je van jouw online of hybride event ook een feest maken? Vraag hier een demo aan.

Deze TinQers werkten mee aan dit project