Rabobank

Leervorm:
De case
Know what's right & do the right thing

Know what's right & do the right thing

Een 8,2 engagementscore op compliance learning? Kan dat eigenlijk wel? Want compliance is voor veel mensen toch een 'ver-van-mijn-bed-show'. Niet meer dan een moduletje en wat groene vinkjes bij HR. Vaak met thema's waar veel medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden niets mee te maken hebben. Toch loont het om compliant te zijn. Rabobank wil dan ook dat al haar medewerkers wereldwijd zelf de juiste beslissingen kunnen nemen op basis van de regels. TinQwise ontwierp daarom voor Rabobank 'Right', een online leercampagne die alle medewerkers effectief én aantoonbaar compliant maakt.

Slimmer

Het online trainingsprogramma 'Right' is ontworpen voor 18.000 medewerkers van Rabobank wereldwijd. Met lokaal toegespitste content gebaseerd op overkoepelende regels, zodat het raakt door de dichtbijheid van visie, verhalen en voorbeelden. 

Leren over compliance gaat namelijk niet alleen over informeren, maar ook over inspireren. Over het verspreiden van een juiste cultuur binnen een organisatie. Alleen dan boek je duurzaam succes. 

Slimmer

Socialer

'Compliant' ben je niet voor jezelf, maar voor de ander en elkaar. Daarom maken we bij TinQwise leren sociaal en creëren we zo social accountability

De online leercampagne Right laat de medewerkers de impact van hun keuzes begrijpen door hen perspectieven van anderen te laten ervaren. Maar ook door hen te stimuleren om in dialoog te gaan en samen te werken met collega's, door elkaars antwoorden te zien en aan te vullen. Zo creëren ze hun eigen content en wordt leren sociaal.

Socialer

Measure what you treasure

Right sluit goed aan bij de dagelijkse activiteiten van de medewerkers, zo blijkt uit de evaluatie. Gebruikers beoordelen Right op dit punt namelijk met een 8,2. En niet alleen is de inhoud relevant, ze hebben er ook nog eens veel van opgestoken. Dat blijkt uit de 8,4 die gebruikers geven aan de opgestoken kennis.

Measure what you treasure

Rabo Right

 • Leef je in in verschillende cases uit de praktijk

  Leef je in in verschillende cases uit de praktijk

 • Social learning: Vergelijk jouw antwoorden met die van collega's

  Social learning: Vergelijk jouw antwoorden met die van collega's

 • Gebruik van een dashboard: Leer waar jij op dit moment behoefte aan hebt

  Gebruik van een dashboard: Leer waar jij op dit moment behoefte aan hebt

 • Oefen met relevante dilemma's

  Oefen met relevante dilemma's

 • Begrijp perspectieven van anderen door ze te ervaren

  Begrijp perspectieven van anderen door ze te ervaren

Deze TinQers werkten mee aan dit project