PVH

De case
PVH Play - Het speelveld van Calvin en Tommy

PVH Play - Het speelveld van Calvin en Tommy

PVH is een van de grootste kledingbedrijven ter wereld, met meer dan 40.000 medewerkers in 40 landen en een portfolio met prominente merken als Calvin Klein en Tommy Hillfiger.

Voor deze twee merken wilde PVH één centraal learning experience platform, om alle shop-medewerkers in Europa dezelfde productkennis, strategie, skills en tools te geven om optimaal te kunnen presteren. En om hen te stimuleren een persoonlijk leerpad te beginnen - en wie weet, zo een langere carrière binnen PVH te starten.

PVH Play gebruikt speelse elementen die prikkelen om jezelf te blijven ontwikkelen. Binnen het platform stel je eigen doelen, ontdek je nieuwe talenten, combineer je heel natuurlijk online theorie met opdrachten op de werkvloer en heb je direct contact met je team via de Social Timeline.  

Mitchell van Schaik

PVH Corp., Talent Development Consultant, Digital Learning (tot augustus 2021)

‘Voor mij was dit een unieke co-creating ervaring om met de tech en learning experts van TinQwise tot het beste resultaat te komen. Ik heb PVH Play tot leven zien komen, from scratch.

Na het gezamenlijk ontwikkelen en testen van de fundamentele platform-functionaliteiten volgde de Content Building training van TinQwise. Daarna zijn we zelf aan de slag gegaan. Het was echt on the job learning, heel gaaf. Onze tone of voice ontwikkelen, content creëren, alles samen zien komen…

Als team van twee personen, een Content Owner en Platform Owner, leveren we nu resultaat en kwaliteit voor 6.000 gebruikers in Europa. We werken efficiënt, hebben volledige inhoudelijke en technische controle over het platform en vragen dus minimale capaciteit van IT dankzij het eenvoudige platformbeheer.’

- Mitchell van Schaik - PVH Corp., Talent Development Consultant, Digital Learning

Mitchell van Schaik

The power of play

‘All work and no play makes Jack a dull boy’. Yep… had Jack Nicholson ondanks alles toch een punt in The Shining. Spelen is een van de krachtigste manieren om te leren, ook in je werk. Zeker als je wilt groeien op het gebied van doelgerichtheid, impact, zingeving, ontwikkeling en welzijn. Dit zijn waardevolle maar lastig meetbare vaardigheden, want we hebben het hier over soft skills, intuïtie, zelfinzicht en emotie. Time to play!

The power of play

Onderdompelen

Vanaf het eerste moment dat je inlogt word je ondergedompeld in de wereld van de sensuele Calvin of de kleurrijke Tommy, afhankelijk van bij welk merk je werkt. De content is verder gepersonaliseerd op functie, werkgebied (store of outlet) en land. En op je eigen leerbehoefte. 

Onderdompelen

Eigen leerpad

PVH Play biedt een guided learning experience, waardoor je gericht skills kunt ontwikkelen die op jouw rol van toepassing zijn. Verkoop- en presentatie-vaardigheden, maar ook soft skills zoals de module Empathy & Curiosity of de Unconscious Bias training. Jij bepaalt waar je leerpad je brengt - en of dit alleen een leuk bijbaantje blijft, of de start betekent van een booming carrière bij PVH. 

Eigen leerpad

...and GO!

Het platform nodigt je uit om te spelen met je ontwikkeling. Bijvoorbeeld door challenges op de werkvloer, die de kennis uit de module direct toepasbaar maken, zonder dat dit voelt als ‘taakje’. PVH Play moedigt je aan die aanloop te nemen en van de hoge te springen: ‘De volgende return to store klant is voor jou, en… GO!’ 

...and GO!

Part of the team

De Social Timeline biedt plaats om vragen te stellen en elkaar te helpen. Het is bovendien een echte sfeermaker, die de teamspirit versterkt. Tijdens de lockdown-periodes hielp de social feed om de moed erin te houden. Het stimuleert bovendien het leren op PVH Play: managers moedigen aan om nieuwe content te bekijken en komen met eigen creatieve ideeën, zoals polls of onderlinge challenges.

Gebruikers kunnen nu alleen communiceren binnen hun team, in de toekomst kun je ook contact maken met andere winkels. 

Part of the team

Store Manager Support

Hoe creëer je als manager een teamgevoel, stimuleer je je mensen en behalen jullie samen top resultaten? Store Manager Support toont de leerontwikkeling van je team, zodat je weet wie je moet coachen of wie gewoon even aandacht nodig heeft. Modules als How to create a safe space en Unconscious Bias helpen om je team divers, relaxed en succesvol te maken. 

Store Manager Support

Mitchell van Schaik

Mitchell van Schaik - PVH Corp., Talent Development Consultant, Digital Learning (tot augustus 2021)

"Er is bij ons altijd ruimte voor verbetering. TinQwise deelt die visie. Ze bieden met Qollab dan wel een vast format, toch voelt wat ze leveren als maatwerk. Als we iets nieuws nodig hebben, wordt het gebouwd. En als wat we willen nog niet bestaat, dan innoveren ze voor ons. Zo krijgen wij onze wens en heeft TinQwise ook weer een nieuwe gadget voor andere klanten."  

Mitchell van Schaik

Jij ook?

Wil jij ook met een klein team een learning experience ontwerpen om jouw hele bedrijf voor goud te laten gaan? Neem dan contact met ons op! .

Deze TinQers werkten mee aan dit project