PON Academy

De case
Monteur? High tech specialist!

Monteur? High tech specialist!

Een monteur bij Pon Academy moet zeer exclusieve auto’s kunnen repareren, vol met ingewikkelde techniek. Maar hoe train je hi tech skills als een klein foutje al funest kan zijn?

Met een combinatie van VR en social learning. Binnenkort beschikt Pon Academy over een werkstation waar een monteur een VR-bril opzet en vervolgens in een virtuele garage oefent op exclusieve auto’s. Dat kan alleen of samen met andere collega’s uit heel Nederland. 

Slimmer

De virtuele omgeving is ook veilig voor de monteurs zelf. De ingewikkelde autotechniek anno nu maakt het mogelijk dat je jezelf bijvoorbeeld elektrocuteert als je niet precies weet wat je doet. Dankzij VR kan een monteur vergissingen maken zonder dat dit gevaar oplevert. 

Slimmer

Socialer

Socialer

Educatieve VR

VR inzetten voor educatieve doeleinden? Dat staat nog in de kinderschoenen, maar heeft wel de toekomst. TinQwise integreert dan ook steeds vaker VR in diverse trainingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. 

Educatieve VR

Learning

  • Is VR alleen geschikt voor het trainen van vaardigheden?

    Misschien niet. Ooit kunnen we zo ook wellicht empathie trainen. Onze creatief directeur Joost Uitdewilligen hield daar een bevlogen TEDx talk over.  

    Bekijk de TEDx talk van Joost


Het resultaat

VOID

VOID