Interxion

Leiderschaptraining wereldwijd

Leiderschaptraining wereldwijd

Hoe train je grote groepen senior managers over de hele wereld in leiderschap én zorg je er voor dat ze de visie, waarden en manier van werken van Interxion omarmen?

In samenwerking met Libre Foundation ontwikkelden wij het L.E.A.D. Programme: een blended leidersschapsprogramma dat bestaat uit een online platform en vier fysieke trainingsdagen.

Blended learning

L.E.A.D. Programme is een goed uitgedacht blended learning traject. Een jaar lang doorloopt een groep senior managers van over de hele wereld samen dit leerprogramma. Online opdrachten worden afgewisseld met vier trainingsdagen in Nederland. L.E.A.D. staat voor: Lead by example, Engage your team, Accomplish your goals en Dare to develop.

In het L.E.A.D. Programme zijn de managers kapitein over hun eigen team. Zij sturen de koers en leiden het team. Het metafoor zeilen is door het hele programma gebruikt. De vier hoofdstukken heten bijvoorbeeld ‘stages’ naar de fases in een zeilwedstrijd. 

Blended learning

Leren van elkaar

De groep waarmee jij als senior manager het trainingstraject doorloopt noemt InterXion een cohort. In het jaar waarin je samen de trainingen volgt, werk je als groep samen en leer je van elkaar. Het online platform helpt daarbij. Je maakt als groep samen opdrachten en wisselt ervaringen uit. Je kunt je cohort vragen stellen of reageren op berichten van anderen. 

Leren van elkaar

Online dashboard

Het L.E.A.D. Programme is opgebouwd met het 5E instructiemodel. Elke E in het 5E model staat voor een fase in het leren: Engage, Explore, Explain, Elaborate en Evaluate. Het dashboard van het online platform is zo ingericht dat het inspeelt op al deze vijf punten. De foto’s en social elementen activeren de groep managers om zelf aan de slag te gaan. De modules zijn echt gericht op het uitleggen, ontwikkelen en evalueren van de stof. 

Online dashboard

Meer weten?

Laat hier je vraag achter en wij nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook: +31 35 206 1944

Deze TinQers werkten mee aan dit project