TinQwise Immersive

Weet je nog? Je eerste dag op de middelbare school. De spanningen, de kriebels in je buik, een nieuwe omgeving, nieuwe mensen. Dat voelde niet alleen jij, maar je klasgenoten ook. Dus pakte je je tas en daar gingen jullie, een groep brugklassers samen op kamp. Elkaar leren kennen door middel van spelletjes, urenlang kletsen en de nodige geintjes.

De eerste dag bij je nieuwe werkgever is eigenlijk net zo. Diezelfde spanning en kriebels. Got Your Back(pack) is een nieuwe onboarding game van TinQwise Immersive die die spanningen wegneemt. En ervoor zorgt dat je op een leuke manier je nieuwe collega’s leert kennen en bekend wordt met je nieuwe werkgever. Net zoals op dat brugklaskamp neem je (letterlijk!) je rugzak mee met daarin alles wat je nodig hebt om die eerste dag onvergetelijk te maken.

Slimmer

De eerste dag bij een nieuwe werkgever bestaat vaak uit praatjes, PowerPoints en de standaard rondleiding door het gebouw. Got Your Back(pack) doet dat anders. Via verschillende puzzels en een speurtocht door het gebouw leren onboardees de kernwaarden, visie en strategie van het bedrijf kennen. Actief aan de slag met dezelfde kennis en feiten, maar dan in een leuker jasje. Zodat het ook echt blijft hangen.

Slimmer

Socialer

Zoals klasgenoten vroeger op pad gingen, doet nu een groep onboardees dat. Sociale activiteiten in onboarding zijn heel belangrijk om mensen goed te laten landen. En dat betekent bij Got Your Back(pack) dat je met elkaar die speurtocht doet. Samen moet je op zoek naar het volgende antwoord. Of in gesprek met nieuwe collega’s voor bepaalde informatie of hints. Je leert je plek kennen en leert hoe jij onderdeel uitmaakt van het grotere geheel. Wat jouw epic meaning and calling is, zoals we dat noemen. 

Socialer

Een goed begin is het halve werk

Wil jij je nieuwe medewerkers ook een spectaculaire eerste dag geven? Dat kan, met een Backpack compleet aangepast aan jouw bedrijf. Of met een standaard backpack, met puzzels en spellen die je zelf in kunt vullen met de geschiedenis, visie en kernwaarden van jouw organisatie. Creëer een onvergetelijke eerste dag voor je nieuwe medewerkers en laat ze op een immersive manier je bedrijf ervaren.  

Een goed begin is het halve werk

Meer weten?

Voor meer informatie over Got you Back(pack), kijk op de website. Direct eigen Backpacks bestellen kan daar ook.

Deze TinQers werkten mee aan dit project