Avebe

Digitale training 'Oneerlijke concurrentie'

Digitale training 'Oneerlijke concurrentie'

Avebe begon in 1919 als ‘Aardappelmeel Verkoop Bureau’. In honderd jaar is er veel veranderd, maar één ding blijft gelijk: Avebe zit vol ambities. “We halen eruit wat erin zit” is de missie.

Het bedrijf vindt het belangrijk dat medewerkers weten wat de mogelijkheden en beperkingen zijn op het gebied van samenwerking met concurrenten, toeleveranciers en distributeurs. De TQW standaardtraining over de mededingingswet “Eerlijke concurrentie loont” helpt Avebe daarbij.

Kwaliteit & snel beschikbaar

Avebe heeft met de TinQwise standaardtraining gekozen voor kwaliteit en snelle beschikbaarheid: de TinQwise compliance training behandelt de wet in begrijpelijke taal en brengt het onderwerp tot leven. Dat maakt het tot een laagdrempelig product. De training is bovendien responsive: hij kan op verschillende devices worden gebruikt.

Kwaliteit & snel beschikbaar

Eruit halen wat er in zit

Voor Avebe hebben we drie maatwerkcasussen aan de standaardtraining toegevoegd, inclusief Avebe visuals. Zo herkennen medewerkers zich en maken ze eenvoudig de vertaalslag naar hun eigen werk. Dat is de kracht van ons product Aanpassen en gaan.

Eruit halen wat er in zit

Maatwerkgevoel voor een standaard prijs

Uiteraard ademt de training ook de Avebe-huisstijl. Alsof het compleet maatwerk is. Met andere woorden: een maatwerkgevoel met een standaard prijskaartje.

Aanpassen en gaan. Zo doen we dat

Voor ons product Compliance: Aanpassen en gaan is onze standaard training het uitgangspunt. We doen een aantal extra’s voor het maatwerkgevoel:

  • Huisstijllettertype
  • Huisstijlkleuren
  • Bedrijfsspecifieke fotografie
  • Casuïstiek op maat

Om bedrijfseigen casuïstiek toe te kunnen voegen, gaan we samen in gesprek. Wat zijn relevante praktijksituaties? Waarin medewerkers de wet- en regelgeving tegenkomen. En met keuzes te maken krijgen. Fouten kunnen maken. Verleidingen moeten weerstaan… Met die informatie schrijven we een aantal mooie casussen die de training nog relevanter maken. Daarná is de training ook direct toegankelijk: in het eigen LMS of via TinQwise. Zo doen we dat.

Deze TinQers werkten mee aan dit project