TinQwise Immersive

De case
TinQwise 360

TinQwise 360

Op zoek naar unieke content waarbij je echt een fysieke ruimte ervaart? TinQwise Immersive maakt voor jou een compleet gepersonaliseerde virtual reality app. 

Met TinQwise 360 beleef je locaties in 360 graden met een VR cardboard of gewoon door met je mobiel rond te kijken. De app is gebruiksvriendelijk, beschikbaar in meerdere talen en kan helemaal worden aangepast naar de huisstijl van jouw organisatie. Ook kun je kiezen voor verschillende handige functies. Voeg bijvoorbeeld een hotspot toe in je 360 graden foto zodat gebruikers meer informatie krijgen als zij op die hotspot klikken. Of maak het heel persoonlijk en kies voor een voice-over bij je foto’s.

Preboarding

TinQwise 360 is voor oneindig veel mogelijkheden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan preboarding. Na het tekenen van het contract krijgt een nieuwe werknemer een uitnodiging om alvast een kijkje te nemen op kantoor. Niet in het echt, maar in virtual reality. Je nieuwe collega kan  - met mobiel in de hand - alvast zijn of haar toekomstige werkplek zien, bekijken waar de parkeergarage is en waar een lekker kopje koffie te halen valt. Of medewerkers krijgen de kans om te zien hoe het internationale hoofdkantoor aan de andere kant van de wereld eruit ziet. 

Preboarding
Bekijk de video

Gevaren herkennen

Maar ook voor het herkennen van gevaren biedt TinQwise 360 een oplossing. Laat een omgeving zien waarin je als gebruiker op zoek moet naar gevaarlijke situaties door met je mobiel om je heen te kijken. Als je een gevaarlijke situatie herkent tik je 'm aan. Deze vorm maakt dat je de ruimte echt beleeft en daarom ook het gevaar ervaart.

Gevaren herkennen

Interactief museumbezoek

Of maak een museumbezoek interactief door de toevoeging van TinQwise 360. Via hotspots en voice-overs kun je de bezoekers meer laten weten over de verschillende museum stukken. Of geef alvast een kleine preview van een tentoonstelling die binnenkort opent. Met 360 graden foto’s kun je bezoekers een impressie geven van hoe de tentoonstelling eruit gaat zien en ze kunnen op hun telefoon thuis al een paar van de pronkstukken van de collectie bekijken. 

Interactief museumbezoek

Je kunt TinQwise 360 app dus voor heel veel verschillende doeleinden inzetten. Door verschillende functionaliteiten toe te voegen kun je hem helemaal naar jouw wensen customizen om jouw doel te bereiken.

Zien hoe het werkt? Download de app voor android, neem een kijkje in TinQwise headquarters en ontdek wat de mogelijkheden zijn van TinQwise 360.

Je eigen gepersonaliseerde VR experience app? Neem dan contact met ons op!

Deze TinQers werkten mee aan dit project