Learning Technologies Awards

Eva Jansen
Eva Jansen Product Manager
Een dag uit het leven van Eva

Een dag uit het leven van Eva

Sommige dagen vergeet je nooit meer. En 29 november 2017 was zo’n dag! Namens TinQwise had ik de grote eer om af te reizen naar de Learning Technologies Awards in London. Dit jaar waren we met drie projecten in maar liefst acht categorieën genomineerd. De hele dag heb ik familie, vrienden en collega’s op de hoogte gehouden via de LT Awards whatsappgroep, Instastories en diverse livestreams.

 • 07:00 uur: Opstaan. Ontbijten. Heb ik alles? Galajurk. Check. Paspoort. Check. Snel door naar station Amersfoort en met de intercity naar Schiphol.

  07:00 uur: Opstaan. Ontbijten. Heb ik alles? Galajurk. Check. Paspoort. Check. Snel door naar station Amersfoort en met de intercity naar Schiphol.

 • 11:50 uur: Ja! Daar gaan we. Samen met Leonie en Herbert vlieg ik naar London Gatwick. Het grote onderwerp van gesprek: hoeveel awards zouden we er winnen? Eentje? Twee?

  11:50 uur: Ja! Daar gaan we. Samen met Leonie en Herbert vlieg ik naar London Gatwick. Het grote onderwerp van gesprek: hoeveel awards zouden we er winnen? Eentje? Twee?

 • 13:00 uur: We komen aan bij het hotel. Ik haal mijn pasje door de deur en ja hoor… ik zie de Big Ben en Parliament vanuit mijn hotelkamer. Bedankt Maaike en Wieneke!

  13:00 uur: We komen aan bij het hotel. Ik haal mijn pasje door de deur en ja hoor… ik zie de Big Ben en Parliament vanuit mijn hotelkamer. Bedankt Maaike en Wieneke!

 • 18:00 uur: Na het verkennen van Londen ben ik terug in het hotel. Snel omkleden. Jurk aan, hakken aan. Haar en make-up laten we dit jaar even ‘au naturel’.

  18:00 uur: Na het verkennen van Londen ben ik terug in het hotel. Snel omkleden. Jurk aan, hakken aan. Haar en make-up laten we dit jaar even ‘au naturel’.

 • 19:00 We’re ready! Snel met de lift naar beneden op weg naar de champagne reception.

  19:00 We’re ready! Snel met de lift naar beneden op weg naar de champagne reception.

Awarduitreiking

21:00 uur: Showtime! Ik bekijk de volgorde waarin de awards worden uitgereikt. First up: mobile learning. Spannend! Zowel IKEA’s 360⁰ Food Safety ExperienceLive it Up! zijn genomineerd. De genomineerden worden bekend gemaakt…. En YES!! IT’S GOLD VOOR HUNKEMÖLLER & TINQWISE! Kijk hier de livestream terug

Awarduitreiking

Daar sta je dan…. op een internationaal podium, met een award in je hand! Er gebeurt vanalles om me heen. Er worden foto’s gemaakt. Mensen feliciteren je. De zaal gaat uit z’n dak. Snel terug naar de tafel, want de avond is nog jong. Ik kijk om me heen; er staan al 5 awards op de tafel! Eén keer Hunkemöller, drie keer IKEA en tot slot ook zilver voor ABN AMRO’s VR-project. De avond kan niet meer stuk!

Thuis vieren er TinQers feest en de whatsappgroep explodeert met berichtjes, foto’s en filmpjes. Maar snel met mijn aandacht terug naar het podium, want de categorie blended learning wordt aangekondigd. Brons, zilver…. "And now they have a second gold: it’s Hunkemöller & TinQwise!"

Tot in de late uurtjes wordt er gefeest tijdens de officiële afterparty! Waar we hoopten op misschien twee awards, hebben we samen met onze klanten zes awards gewonnen! Wat een teamprestatie. Ik ben trots op alle TinQers die aan deze projecten hebben bijgedragen en trots op de klanten die ons hebben toevertrouwd om innovatieve en maatwerk leeroplossingen te maken. Volgend jaar weer?

Lees verder