Ik wil inspiratie & nieuwe ideeën...

Get inspired!

Get inspired!

Onze learning specialisten, creatieven en developers zijn altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen in hun vak. En we delen die kennis en skills graag met anderen!

  • Wij komen bijvoorbeeld bij je langs voor een TinQstorm: een lunchpresentatie van 30 minuten om de energie & ideeën te laten stromen.
  • Wij organiseren regelmatig TinQtafels: ochtend- of middagsessies met vakgenoten waarbij we een populair of upcoming leerthema beetpakken.
  • Op zoek naar concrete ideeën voor jouw specifieke leervraag? Boek bij ons een TinQcooker. Je hebt een dagdeel een team van specialisten volledig tot je beschikking. We dagen jou en jouw stakeholders uit om de grenzen op te zoeken van didactiek, technologie en creatie. Met een set aan technieken en oefeningen die zorgen voor inspiratie en structuur. Output? Een presentatie met de concrete leervraag, doelstelling(en), mogelijke oplossingen én de beste middelen op een rij. Het vertrekpunt voor de volgende stap.
  • Vraag ons voor een masterclass. Wij hebben sprankelende sprekers die met veel plezier interactieve sessies verzorgen. We re-invent learning en nemen jouw publiek daar graag in mee. Dat kan op locatie, maar ook bij TinQwise. We ontvangen ook geregeld studenten bij ons op kantoor voor een kijkje in de keuken.
  • Wil je liever digitale inspiratie? Vraag een demo of webinar aan. In een interactieve call zie je praktische voorbeelden van klanten met lef die je zijn voorgegaan!

Bekijk ook onze cases, de leervormen waar we mee werken en de thema’s waar we veel ervaring mee hebben.

Meer weten?

We vertellen je graag alle mogelijkheden. Neem contact met ons op.